620i runs great when cold - John Deere Gator Forums
Gator General Discussion If you need to talk about the John Deere Gator XUV/SXS/UTV and it does not fit into a more specific section down below, post it in here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old 02-01-2013, 11:54 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
 
620i runs great when cold

620i runs great when we first start it up. When the gator warms up it starts to loose power and back fires. It will idle all day. Sometimes if we shut it off and start it again it runs good for awhile and then looses power ect. I put new plugs in changed fuel filter and put fresh gas in it. Same problem. Any ideas?
horseman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 02-04-2013, 04:22 PM
Member
 
OSOKILL's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 80
 
welcome to the forum

BTW its better to ask questions in the gater areas
OSOKILL is offline  
post #3 of 3 Old 02-05-2013, 01:43 PM
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: IA
Posts: 195
 
Sounds like you may have a ignition coil getting hot causing low ignition fire. See if the plugs are fouling when it does it.
GATORDONE is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   John Deere Gator Forums > John Deere Gator General Discussion > Gator General Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the John Deere Gator Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Search tags for this page
620i gator low power
,
625i gator rough idle
,

gator 620i looses power when warm

,
gator 620i running rich
,
jd gator 620i runs rich
,
john deere gator 620i bogs down when warms up
,
john deere gator 620i gator runs rough
,
john deere gator 620i power outlets
,
john deere gator 625 runs rich
,
john deere gator idles up and down 625 i
,
john deere xuv gator troublerunning when hot
,
john gator 620i bad run
Click on a term to search for related topics.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cold weather starting stealth2b1 Gator General Discussion 29 02-09-2016 08:52 AM
10hp Kawi gator runs, but wont accel Linda Gator General Discussion 1 03-28-2012 11:44 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome