2006 Gator TS - John Deere Gator Forums
Gator Lighting, Stereo and Electrical Questions on getting that killer audio system installed on your Gator? Check here!

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old 11-04-2019, 06:20 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 1
 
2006 Gator TS

Runs great. after using for a while 20 minutes or so it quits. No spark on plug. If you let it sit and cool down it will run fine again. Some things i have read talks about an igniter ignition module. any ideas/
billw is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 11-05-2019, 11:09 PM
Senior Member
 
טים ירושלמי's Avatar
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 353
 
My first thought is the igniter aswell
טים ירושלמי is offline  
post #3 of 3 Old 11-07-2019, 10:59 AM
Junior Member
 
Goatfarmer's Avatar
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 5
 
any update?
Goatfarmer is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   John Deere Gator Forums > John Deere Gator Technical Discussion > Gator Lighting, Stereo and Electrical

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the John Deere Gator Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome