Wymieńmy mile, problemy i rodzaj jazdy lub zastosowania dla Twojego RSX... Słyszałem o niektórych osobach z poważnymi problemami... Martwię się teraz, że moja gwarancja wygasła.
Czy to naprawiło problem, szefie?Więc ponownie skontaktowałem się z moim dealerem jd w sprawie topiącego się bezpiecznika regulatora napięcia i powiedziałem im, że członek tutaj powiedział, że istnieje ulepszony blok bezpieczników, aby rozwiązać ten problem. Dealer sprawdził swój system i tak, jd oferuje blok bezpieczników za 25 dolarów, który ma rozwiązać ten problem. Zostanie to objęte gwarancją i mam nadzieję, że rozwiąże to mój problem.
Czy dowiedziałeś się, co to za stukanie? Jeździłem kilka dni i mój ma stukanie. Zdarza się losowo, ale na pewno tam jest.Cholera..............Przykro mi to słyszeć. Daj nam znać, co powie dealer.Zdecydowanie stukanie. Mam problemy ze słuchem, więc poprosiłem kolegę (mechanika motocyklowego), żeby posłuchał, zanim go zabrałem. Słuchał go za pomocą stetoskopu mechanika i uważa, że dochodzi z dolnej części. Jeszcze ani słowa od dealera. Mają zaległości.Proszę bardzo, proszę pana. Czy brzmi to jak tykanie zaworu czy stukanie?
Fajny zestaw!Nie miałem żadnych problemów z moim RSX 2016, jeżdżę nim ciężko latem i znacznie ciężej zimą. Wszystko od twardego podłoża po czołganie się w głębokim śniegu. Przebieg jest jaki jest, po prostu dolewaj benzyny i ciesz się.
Joe Garland
Yarmouth, Maine.
Mój ma 20 godzin, a sprzęgło się zepsuło i teraz próbują zmusić mnie do zapłacenia 800 dolarów za coś, co powinno być objęte gwarancją.Problemy z RSX850i
960 mil i zakurzony silnik
Używany głównie w gospodarstwie
Bój się. Bardzo się bój